Muay Thai     muay thai träningen     tekniker     dokument     Muay Thai Phuket     Muay Thai i Thailand     Kontakta oss

Muay Thai träning

Träna dig i Muay Thai från thailändska experterna själva!

Det är ett bra sätt att hålla din-self passform !

Som de flesta orientaliska länder har Thailand också en kampsport i sig själv. Till skillnad från andra kampsporter, som har högst två kontaktpunkter har Muay Thai 8 kontaktpunkter. Den har fått influenser från de kampsporter formerna av Kambodja, Malaysia och Laos. Ordet Muay tas från sanskrit ordet "mavya" som betyder att binda ihop. Muay Thai har anspråk på att vara runt för minst 10 århundraden. Det är inte en ren kampsport form och det har spridit sig till andra länder. Det är också känt som Thaiboxning eller thailändska kickboxning.

  Liksom Karate är att Kina och Judo är att Japan är Muay Thai till Thailand. Det kallas Thai Kickboxing också och den har likheter med kampsport från Myanmar, Laos och Kambodja etc. Ordet Muay härstammar från ordet "mavya" på sanskrit som betyder "binda samman". Muay Thai är en kampsport och faller i kategorin mixed martial arts. Det handlar om sparkar, slag, knän och armbågar stötar tillsammans med viftade tekniker.

Vem kan utföra Muay Thai?
   Muay Thai är ganska intensiv, eftersom det innebär rigorösa slag n sparkar. Förekomsten av Muay Thai har funnits där åtminstone under de senaste tusen åren och det har genomgått en hel del förändringar. Innan man får ner för att lära Muay Thai måste man kropp skall konditioneras för det. Man måste öva dessa sporter innan vi ner till en session Muay Thai.
    • skuggboxning
    • Medicin boll övningar för magen
    • Rep hoppning
    • Köra
   Alla dessa motion, när du är klar före en Muay Thai session hjälper dig att klara de slag samt göra dina slag tuffare.
   Det finns olika tekniker inblandade för attacker och blockera en också. Man kan spela defensiv eller omdirigera de slag. För varje berörd kroppsdel ??det finns minst 7-8 rörelser som man måste lära sig att bemästra Muay Thai. Det är bättre man börjar lära sig Muay Thai så tidigt som man kan, eftersom fysisk kondition är mycket viktigt för denna Mixed Martial Art.

Världen kan nu ansluta sig till fantastiska Muay Thai boxning läger för både underhållning och upplevelse. Utbildningen av muay thai är bra för alla. Muay Thai Training Thailand är populärt bland sportentusiaster.

Lärande Muay Thai i Thailand
   Många människor över hela världen sugen Muay Thai träning i Thailand under instituten i sina egna länder. Detta beror på att utbildningen kommer att vara giltiga. Muay Thai träning i Thailand erbjuds på de flesta platser som Bangkok och Thailand. Den utbildningsinstitut i Phuket ligger nära stranden och de är i form av läger. Loppet varaktighet är mellan en vecka och 3 månader. Man kan välja att lära sig det med andra eller i privata lektioner.
   Videon av Muay Thai träning i Thailand bildar verkliga Muay Thai camp.

   De flesta av dessa institut har öppet från 07:00 på morgonen till 07:00 på kvällen. Kostnaden för en veckas lektion för en ungefärlig 3 timmar lång session är ca 550 bahts. För en 3 månader lång session är det runt 27.000 bahts. För privatlektioner, går kostnaden upp till 5500 bahts för 10 lektioner. Alla i Sverige eller Europa kan boka dessa lärdomar för Muay Thai träning i Thailand genom att kontakta oss.Senast uppdaterad: 5 augusti 2012
Mer information om muaythaithailand123.com