Muay Thai     muay thai träningen     tekniker     dokument     Muay Thai Phuket     Muay Thai i Thailand     Kontakta oss

Muay Thai tekniker för nybörjare

De är lättare än du tror dem vara!

Som de flesta orientaliska länder har Thailand också en kampsport i sig själv. Till skillnad från andra kampsporter, som har högst två kontaktpunkter har Muay Thai 8 kontaktpunkter. Den har fått influenser från de kampsporter formerna av Kambodja, Malaysia och Laos. Ordet Muay tas från sanskrit ordet "mavya" som betyder att binda ihop. Muay Thai har anspråk på att vara runt för minst 10 århundraden. Det är inte en ren kampsport form och det har spridit sig till andra länder. Det är också känt som Thaiboxning eller thailändska kickboxning.

Muay Thai är en kamp sport i kampsport. Det spelas mellan två spelare i en boxningsring. Den har sitt ursprung i Thailand och eftersom det har åtta kontaktpunkter varför det kallas konst åtta delar. Den har vissa influenser av martial arts former av Laos, Kambodja och Malaysia. Den har utvecklats under tusentals år och modern Muay Thai tekniker har också antagits.
Nybörjare Muay Thai tekniker
   Liksom de flesta andra stridande tekniker är den huvudsakliga kärnan i Muay Thai eller Thai kickboxing brott och försvar. Det finns minst 7 till 8 drag för varje kroppsdel. De viktigaste kroppsdelar används i Muay Thai är nävar, ben, armbågar att slå 8 kontaktpunkterna. Analogt med engelska kämpande rörelser, dessa Muay Thai drag har också olika namn.
   För t ex den ursprungliga Muay Thai MMA hade bara två typer av stansning, den långa stansen och slå med hälen av handflatan. Men när det reste till andra länder, har nyare tekniker utvecklats. För närvarande finns det 7 typer av Muay Thai stansar, vilka är:
    • Jab
    • Cross
    • Hook
    • Swing
    • Cobra Punch
    • Spinning backfist
    • Uppercut


   Detsamma gäller för armbågarna finns 9 tekniker, såsom armbågen snedstreck eller sokti, elow CHOP eller Sok sav etc drag Elbow används när två fighters är mycket nära varandra och det är ett bra sätt att försvara eller blockera ens motståndarens drag.
   Techiang och Thip är de två mest populära kickar av Muay Thai tekniker. Generellt höften områdena ombedd av boxare till målet så benen innehåller lätt ömtåliga ben. De flesta rör sig är tillåtna i Muay Thai med undantag för vissa armbågsskydd stötar som tenderar att lämna djupa nedskärningar i kroppen.
   Om du vill lära dig muay thai, jag vet muay thai camp thailand så du kan kontakta oss om detta muay thai lägret.
   Viktigaste saker att komma ihåg när man lär sig Muay Thai
   Innan man börjar en session Muay Thai, måste man genomgå rigorösa fysisk träning som rep hoppning, skuggboxning, löpning och fria övningar hands för att se kroppen flexibilitet. Man måste också bestämma en strategi, om man kommer att spela defensivt eller ta den felande position. Förmågan att fatta ett beslut kommer endast med många års kamp utbildning. Dessutom, för att lära korrekt Muay Thai tekniker, måste man gå till en riktig lärare. Bra Muay Thai institut finns i de flesta länder, annars kan man prova att gå till Bangkok eller Phuket att lära sig. Kursen är ganska billigt.

26-10-2012: idag Muay Thai är den berömda sporten i världen.
31-10-2012: Om du vill ha bra Muay Thai, måste du arbeta hårt för att utbildning i varje dag.
Jag vill prova den goda muay thai läger i Thailand i snart att förbättra min muay thai skicklighet. Por Pramuk Muay Thai Camp är en av mina läger.Senast uppdaterad: 18 juli 2012
Mer information om muaythaithailand123.com