Muay Thai     muay thai träningen     tekniker     dokument     Muay Thai Phuket     Muay Thai i Thailand     Kontakta oss

Besök Phuket för din nästa familjesemester

Den är skyldig att göra din familj resa minnesvärd

Phuket är den största ön i Thailand. Dess yta är ca 540 km ² och är nästan lika stor som Singapore. Det har härliga stränder där du kan spendera mycket tid hänge sig åt avkopplande aktiviteter som att få en massage eller en spa-behandling, eller helt enkelt roaming runt på stranden eller försöker vissa vattensporter ut.

Viktig information om Phuket
   Phuket har en internationell flygplats där passagerare och flyg last både land. Det finns reguljära flyg från Singapore och Bangkok och det tar bara ca en timme att flyga från Phuket till denna destination. Väster om Phuket flygplatsen är Mai Khao Beach och Nai Yang Beach. Phuket information omfattar:
    • Vilken tid man bör besöka
    • De ställen där man kan bo
    • De aktiviteter som man kan njuta etc.
   Valutan i Phuket är samma som i Thailand, som är thailändska Bahts. De flesta restauranger och turister är öppna genom 9:00 till 17:00. Den bästa tiden att besöka Phuket är mellan november och mars, då medeltemperaturen är mellan 22C och 32C. Eftersom Phuket är ett tropiskt land, månaderna april och maj och september och oktober är mycket varma och det dessutom regnar mycket under dessa månader.
   Transportmöjligheter är ganska bra i Phuket. De flesta av stränderna i närheten. Det finns även privata bilar på hyra och de utevistelse busstrafik är också tillgängliga för resande från den största staden på orterna.

Familj resor och semester
   Det är säkert Phuket information som du behöver för att hålla i åtanke när du besöker Phuket. För en familj semester, måste du packa i massor av solkräm och skydda dina barn från solens strålar från 10:00 till 04:00, vilket är den tid då strålarna är starkast. Se till att du packa i bomull kläder för semester och löst sittande skor när dina fötter tenderar att svälla. Gravida kvinnor som är på semester i Phuket ska ha massor av tropiska frukter i Phuket som ananas, mango etc. eftersom dessa skulle hjälpa dem att hålla sig lugna i vädret. Inte panik om du har glömt att packa något, allt är tillgängligt lokalt.
   Eftersom det är en bra muay thai träningsläger i Phuket. Om du vill träna muay thai med semester, är muay thai i Phuket bra val. Din skicklighet Muay Thai är att förbättra och bra liv muay thai i Phuket.
   Människor som funderar på att gifta sig på en exotisk plats är också i för en överraskning, eftersom Phuket informationen ger dig information om många sådana pittoreska platser. Man kan gifta sig på stranden eller på en resort i ett buddhistiskt sätt.

Phuket foton  foton foton karta över Phuket

Nu jag lägga foton från Phuket, kommer du att se att det finns många vackra stränder i Phuket. Så jag kommer att sätta på kartan och adress muay thai läger i Phuket.Senast uppdaterad: 2012-09-16
Mer information om muay thai thailand .