Muay Thai     muay thai träningen     tekniker     dokument     Muay Thai Phuket     Muay Thai i Thailand     Kontakta oss

Bangrachan har bra svar; "Den befälhavare Phrachuab" har skrutit för att vinna mycket pengar. @ 2017-01-29

Den befälhavare Phrachuab Paoin har tackade för alla att skicka uppmuntrande stöd för Suek Bangrachan och Suek Meenae Luakkongsie och Suek S. Sommai. Detta program kommer sändas på denna 24 November 2016 dessutom på Rachadamnern boxing stadium med de bra svara från det Muay Thai fans. Således kommer det finnas Teeto W. Wirat att förstå 400.000 baht från Yodmanut Phumphanmueng. Slutligen bör det förutse att som blir vinnare, och den Muay Thai fans inte bör missa för att se för detta program också.

För Suek Bangrachan, Suek Meenae Luakkongsei och Suek S. Sommai att sända detta 24 November 2016, har befälhavare Phrachuab P. Paoin tilldelat arbete för Bowee, Pock, Mahachai och Meenae Luakkongsei att ta hand om paret ettor. Därför att det har gjort listorna här följande: den master eller Kongsak Sitbunmee att slåss med Phetphanomrung av Rattanabundit universitet efter av andra eller Phanphayak Sitchatick att slåss med Yodwittaya Phetsemeun, de stödjande eller Songkhom Nayoksanya att slåss med Oungbak Sitsarawatsia, Khomphet Phetportoror att slåss med Phetchinnarach S. Sommai, Samingdam Myameecondo att slåss med Rachasee det 2000 , Teeto W. Wirat att förstå 400,000 baht med Yodmanut Phumphanmueng och Phetmuengsruang Sitphlaingam att slåss med Rit S. Wisatekit.

Befälhavaren Phrachuab har visat att för detta program har bra svar med verifikationer från det Muay Thai fans och lagarbetet fungerar fullt ut. Sedan, det ska inte vara orolig för att göra förteckningar över paret sådana, särskilt för paret en att förstå 400.000 baht mellan Teeto W. Wirat och Yodmanut Phumphanmueng. Således missa inte någon för detta spel att heja högljutt med underhållande slagsmål.


Senast uppdaterad:  2017
Mer information om muay thai camp thailand , muaythaithailand123 , muay thai training thailand .