Muay Thai     muay thai träningen     tekniker     dokument     Muay Thai Phuket     Muay Thai i Thailand     Kontakta oss

Bli inte besviken eftersom Muay Thai T-sport kommer att komma tillbaka igen. @ 2014-07-03

Mister Pong eller Phinit Ponchan bekräftade och är övertygad om att för Suek Muai Thai T comeback sport sänds på söndag 22 juni 2014, Muay Thai fans inte kanske att bli besviken för säker. Dessutom för par boxer Banponlamuengdee grupp väljs de på bra sätt. nämligen, master par boxer eller tsunamin Ch. Fredriks åt med Chanenarong T. Taksin och andra med helt 10 par boxare sänder i 3 timmar från 8 – 11 p.m.

Pong sa att i denna tid T-sport Suek Muai Thai från Chitmuengnon Muay Thai stadium kan installationsprogrammet igen på Ortorkor i Enköping provinsen efter stopp till installationsprogrammet för 1 månad. Då, för den comeback programmet inställningen på denna söndag 22 juni 2014 blir det lagarbete av Banponlamueng att sända program med laget att ge tal. Dessutom avslöjade Pinit Ponlakhan att nu han är mycket nöjd att lagarbetet av Phetlumphinee har tagit hand om detta program som är bra och denna Muay Thai stadium kan användas igen för att möjliggöra Muay Thai fans till ser fram emot att titta på programmet utan besvikelse.

Dessutom blir det den öppna par boxaren i programmet, nämligen Phaitan Sitphayasiakrong inför Dennakorn Sitlomnai i 101 pounds, Phetthungyang Keelasports med Burerum Sasiphraphayim i 106 pounds och Mangkeeyok S. Plubphlanarai med Santipong Sitsornong i 116 pund samt ledande par boxare, som tsunamin Ch. Chaiwat inför Channarong T. Taksin i 131 pounds som den femte par boxare efter Phetphayao S. Sakphayao med Saoaek Sitphameuk och Benz Siam Ch. Fredriks inför Wittaya Sakrangsit.

Efter Muay Thai Banchamek krig på Samrongtab, Surin, födelseplatsen för BuaKao Banchamek den 24 juni som effekt att boxningen fans men de får beröm från boxning fans aroud världen som se klippet. De sa denna kamp är excite och kul. Det påverkar till Lt. Teerawat Yeayim, direktör för Muay Thai Banchamek kriget kände uppmuntras att fortsätta att skapa en portfölj av Muay Thai Banchamek. I nästa gång, han kommer att gå till Phuket och redo för att gå hand med Muay Siam även om dess har oväntat problem eftersom detta är en festival tid och inte uppfyller målet men Thai boxning är excite och roligt.
"Detta Muay Thai slagsmål är mycket roligt så Thai boxning fans över hela världen att ser klippet berömma oss. Det gläder mig att denna kamp fungerar bra. I nästa gång planerar vi att åka till Phuket. Vi kommer att vänta att rensa allt. Viktigare,, vi skakade hand med Muay Siam att arbeta"sa lt Teerawat öppna sitt sinne.


Senast uppdaterad:  2014
Mer information om muay thai camp thailand , muaythaithailand123 , muay thai training thailand .