Muay Thai     muay thai träningen     tekniker     dokument     Muay Thai Phuket     Muay Thai i Thailand     Kontakta oss

Utmaningen Dabphangnakornbarn kämpa på bra sätt. @ 2014-05-23

Sarawut Phitakphaphadang avslöjade att han känner inget speciellt att möta med Sokrammasun eller Dabtawada Dabphangnakornbarn; Han meddelade för att kämpa för att hitta spänning.

Nu kan Sarawut Phitakphaphadang slåss med Sokrammasun eller Dabtawada Dabphangnakornbarn som den andra par boxaren Suek överhängande luft sändes på denna tisdag 29 April 2014 på Lumphinee Thaiboxning. Nyligen, har Muay Thai fans i Thailand sina olika åsikter; till exempel, tror vissa av dem att denna match kan vara spännande på grund av utmärkt form av båda av dem att vinna 1 miljon baht för säker.

Pat Barry återvänder till Muay Thai eller kick boxning, denna nyhet är från Sportsillustrated-CNN.

Pat Barry har en kamp lördag kväll, och han är i fred med att. "Att inte behöva oroa armbars och få strypta omedvetna är cool," sade han häromdagen på telefonen. "Verkligen cool."
Barry har inte oroa de inlämnande manövrar eftersom han inte är i en MMA kamp. Efter att ha tillbringat de senaste sex åren försöker handen på att vara en tvärvetenskaplig generalist, inklusive ett dussin danser i UFC, gör 34-årige heavyweighten sin debut med ära kickboxning främjande när han steg i ringen med en sydafrikansk slugger heter Zack Mwekassa vid 1stBank Center strax utanför Denver (lördag, 9 PM ET, Spike).
Detta är en förändring i riktning för Barry, men det är en väg som han reste innan. Han växte upp drömmer om ninjor medan du tittar på K-1 kickboxning och började träna i Sanshou disciplin vid 21 års ålder. Inom två år tog 2002, han sin första professionella match, och ett par år efter att han tävlade i K-1. Barry sammanställt en 15-5-1 Muay Thai post innan MMA.


Senast uppdaterad:  2014
Mer information om muay thai camp thailand , muaythaithailand123 , muay thai training thailand .