Muay Thai     muay thai träningen     tekniker     dokument     Muay Thai Phuket     Muay Thai i Thailand     Kontakta oss

I Thailand är det dags för "Taksinlek Kertniwat Muay Thai camp" att lysa på himlen. @ 2014-05-08

BigSong skulle vilja bevisa om den nya utmärkta boxaren av SuekOneThongChai eller Taksinlek Kertniwat Muay Thai lägret kan möta med den älskade boxaren av studenter eller Sangmanee SorThianpho Muay Thai läger. Dessutom Taksin kanske inte besegrade enkelt och nyligen han kan besegra Lamnammoon som exempel personen av honom. Sedan, han kan passera detta runda för säker.

Nu, BigSong eller Thongchai Rattanasuban skulle som alla till fånga ögonen på Taksinlek Kertniwat Muay Thai läger för att bli den nya världsstjärnan av boxning cirkeln. Dessutom på denna onsdag 7 maj 2014, kan han möta med Sangmanee SorThianpho Muay Thai camp i 122/124 pund efter Muay Thai fans i Thailand kallas för honom. Även om många människor har sett att Sangmanee kan ha fler fördelar än Taksinlek, men denna timme Taksinlek är den utmärkt efter att ha vunnit Lamnammoon Sakchaichot för två gånger gånger.

Dessutom sade BigSong att det inte ska ta för givet om Taksinlek även om han är bara 17-18 år gammal; Han har dock god form med sin vänlighet och vänstra näve. Å andra sidan, är Sangmanee boxer slåss beroende på tid, så Taksinlek kanske inte besegrade enkelt efter att han har vunnit Lamnammoon. Således bör det anser BigSong som har analyserat om denna situation av detta par boxare på senaste tisdag kväll.

Mr Keak P.K. Muay Thai tack till "Bigsong" Songchai Rattanasuban för att Pakorn P.K.Sandchai Muay Thai Gym att hämnas Seksan A.Kwanmeoung att kämpa i den stora matchen i Kiattipetch på födelsedagen av Chun Kiattipetch den 20 juli på Lumbini Muay Thai stadium och bekräftade att han skulle kunna gå att be Pakron att slåss med Seksan den 2 juli detta beror inte på att han vill vara en kändis men vill göra en underhållning till boxning bara. han vill inte ha ett rykte. Mr Keak P.K., en stor chef för P.K. i Thailands berömda boxning vid denna tid öppna hans sinne till Muay Siam reportrar att han be Pakorn från sin byrå för Songchai Rattanasuban att få en hämnd slåss med Seksan i en stor match Kiattipetch krig på födelsedagen av Chun Kiattipetch 2 juli på Lumbini Ramintra efter han förlust på de några dagarna sedan. Han måste tacka dig "Bigsong" Songchai Rattanasuban för att Pakorn P.K.Sandchai Muay Thai Gym att hämnas Seksan A.Kwanmeoung att kämpa i den stora matchen i Kiattipetch på födelsedagen av Chun Kiattipetch den 20 juli på Lumbini Muay Thai stadium.


Senast uppdaterad:  2014
Mer information om muay thai camp thailand , muaythaithailand123 , muay thai training thailand .