Muay Thai     muay thai träningen     tekniker     dokument     Muay Thai Phuket     Muay Thai i Thailand     Kontakta oss

Detta är tricket att vara vinnaren av Muay Thai kanal 9. @ 2014-05-03

Lärare Surat Siangloi bekräftade om arbetet i kanal 9 kommittéer i Suek Atsawindam som betona på förordning och diligence av boxer. Till exempel i den senaste matchen förlorade Rungkit Mobasekamala bara poäng till Phetdam Phetsemuen på grund av sin brist på talang och flit. Dessutom, det är inte beroende på förhandling priset vara regeln av spelet i kanal 9 av Suek Atsawindam bara.

För Suek Atsawindam under ledning av befälhavaren fd Sawake Phinsinchai, bör det medger för rättvisa domaren av kommittéer efter lärare Surat Siangloi har presidenten som betonar den förordning och rättvisa samt diligence av boxer. Sedan, den sista söndagen var det programmet miljoner baht bil pris boxning mellan Rungkit Mobasekamala och Phetdam Phetsemeun. I den första omgången, Phetdam har visat sin strategi och är flitig att slåss med poängen 3-1. Likaså har Phetdam visade hans flit att bekämpa kontinuerligt fram till slutet av spelet med noter 12-1, så är det på rätt sätt. Kommittéerna här Döm inte med förhandling pris, men de bedömer med regleringen av Thai boxning och rättvisa. Dessutom sade han som räkning av mässan en att ha kapacitet att titta på spelet.

Sudjai Pumprakon har inte ett problem om Superbang U. Rattanabanthid fortfarande tvivel Superlek W.Sangprapai att få en hämnd slåss i 124-125 pund som de vill. Han avslöjar att denna tid inte har anmälts av byrån att när kön men den bästa boxaren i hans muay thai läger är är träning för kamp.
Reportrar har släppts från Sudjai Pumprakon, ett huvud av bra gym från Buri Ram efter Superlek W.Sangprapai Muay Thai Camp vinna Superbang U. Rattanabanthid vid Songkla under det senaste året som många frågar om för nästa kamp. Han kan inte förklara eftersom det är beroende på arrangörens beslut. Superbang vill ha en hämnd kamp är dock inte ett problem av vikt 124-125 pounds. Han är redo att kämpa och inte steg tillbaka.


Senast uppdaterad:  2014
Mer information om muay thai camp thailand , muaythaithailand123 , muay thai training thailand .